top of page

Visszajelzések

Visszajelzés írása

Köszönöm visszajelzését!

Visszajelzésével lehetősége van másoknak segíteni. 

Minden visszajelzés moderálás után, írója tudomásával, beleegyezésével kerül megjelenítésre a honlapomon.

Visszajelzések

41 éves nő Szegedről

,,Évtizedek óta, testszerte, hetente megjelenő herpesz problémával fordultam Böbihez. Több orvosnál is jártam korábban, de a gyógyulás nem jött. A homeopátiát is kipróbáltam, ott sem jártam sikerrel. Végül rátaláltam Böbire, akinek nagyon hálás vagyok, mert már egy éve tünetmentes vagyok.”

Sanyi

,,Kedves Erzsi,
néhány kezelés után sokkal ritkábbak a tünetek és enyhébbek. Jobban alszom és tudok figyelni az iskolai órákon is. Érettségi előtt vagyok és örülök, hogy az energiámat már nem a tikkes tünetek kompenzálására, hanem a tanulásra tudom fordítani. Minden jobb és eredményesebb. Köszönöm szépen a segítséget és a biztatást.”

K. Petra, 4. osztályos tanuló

,,Szeretek iskolába járni és már nem félek a dolgozatírástól és a feleléstől. Sokkal könnyebb  tanulnom és emlékszem a tanultakra. Köszönöm a segítséget Böbe néninek.”

Reni és az egész család

,,4 éves kislányommal kerestük fel Böbi "nénit", aki előtt már jártunk 2 másik hasonló helyen is 2 éven keresztül ahol tapasztaltunk kisebb-nagyobb sikereket. Igazából a testvér születéssel indult az egész. 4 napig a kórházban voltam, amibe ő belebetegedett szó szerint. Amikor hazaértünk 1 órán belül 3-szor kakilt, dadogni kezdett, ami csak pár napig tartott. 3 hónappal később indult a bölcsibe és itt újra jelentkezett a székletvisszatartás. Több napig nem kakilt és amikor kellett volna nem bírta kinyomni, székletlazítót adtam neki, ami nem ért semmit. Volt olyan, hogy orvosi javaslatra 3 szoros dózist kellett adni 3 nap után jelentkezett egy pici hasmenés. Sok példát tudok felsorolni, hogy hány és hány eset volt ezzel kapcsolatba amit átéltünk és szenvedtünk, de csak egy párat írnék le, mert felidézni is fájdalmas. Általában este jött rá az inger fürdés környékén, ilyenkor mindig lefeküdt, hogy ne is érezze. Volt, hogy 1,5 napig feküdt ,,csak ki ne jöjjön!” számtalan eset, hogy  3-4 estét végig csinálni úgy hogy a fürdés se hozta a várt eredményt. Foggal-körömmel ragaszkodott hozzá. Mondanom sem kell, hogy amikor fürdeni kellett vinnem, mert magától nem jött ütött-vágott, kiabált torkaszakadtából leizzadva. Képes volt már óvodásan nem pisilni egész nap, nehogy kijöjjön közbe más is. Amikor vendégségbe mentünk és jött volna az ihlet, ott is lefeküdt. Hetente egyszer volt esedékes ez a dolog. Sajnos a viselkedésén is éreztük a változást, sokkal erőszakosabb lett és nagyon szorongós lett az oviban is, pedig ő egy nagyon tudatos és határozott kislány volt a testvér érkezés előtt. A lényeg a lényeg, hogy 2016. december közepén voltunk Böbi "néninél" együtt és a kezelések hatására Jan.2-óta van naponta, 2 naponta van széklet. Önállóan egyedül, természetesen ahogy kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az oviban is jelezték, hogy látják a változást, mer részt venni a csoportos feladatokban és látszik a fejlődésén.  Bátran javasolni tudom mindenkinek, hogy kérjen segítséget! Én az első percben kerestem, de csak 2 év után találtunk rá a legnagyobbra. Köszönjük neked Böbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,

P-né Ági

,,Évek óta fennálló pánikom elmúlt. Kezelések után visszanyertem életkedvem. Köszönöm szépen, további sikeres munkát.”

M. R.

,,Alvásproblémák és a lehangoltság néhány kezelés után teljesen megszűntek. Kiegyensúlyozottabb és vidámabb vagyok. Köszönöm.”

X. Y.

,,Nekem rengeteget segített. Őszinte köszönet és hála.”

K.B. (egy öt éves fiú anyukája)

„Kisfiammal ( 5 éves ) a következők miatt fordultam a kineziológiához, konkrétan az Erzsikéhez.
Nehezen viselte a társas helyzeteket, óvodában időnként problémái voltak a közösségben: pl.: nem vett részt a feladatokban, nem akart óvodába menni, szinte minden reggel sírással ébredt, hogy nem akar menni, még középsős korában is.
A testvér születése óta állandó belső kényszer, hogy mindenben ő akar lenni az első. A testvérféltékenység nála igen csak megmutatkozott, annak ellenére, hogy nagy gondot fordítottunk arra, hogy ezt elkerüljük.
Több alkalommal vettünk részt kezeléseken, melynek hatására igen jelentős változásokat vettünk észre pozitív értelemben.
Pl.: kirándulni voltunk és egyedül bele mert menni a gyerekmedencébe. Ezt azért mondom, mert eddig úgymond a lakásban is szinte mindig a „sarkamban” volt. Ha nem látott, már aggódott.
Volt lovagolni! Eddig akárhányszor lett volna lehetősége, elzárkózott. Most pedig ő kezdeményezte és végig is csinálta.
Játszóházban pl. állandóan mellette kellett lennem, csak úgy volt hajlandó játszani. Mostantól pedig már egyedül is megy.
Általában zavarta az, ha sok gyerek volt a játszóházban. Most már el tudja fogadni.
Az óvodában is észrevette az óvó néni, kérdezte is, hogy mi történt vele? Beszél hozzá, a szemébe is néz, sőt már olykor büntetni is kellett, annyi bátorságot szerzett.
Az idén, nagycsoportosként még nem volt rá panasz az óvónők részéről, sőt, inkább dicséret.
Általában az új dolgoktól tartózkodott. Mindent félve közelített.Pl. tavaly nyáron még úgy kellett bekönyörögni a Balatonba. Az idén ez annyiban változott, hogy úgy kellett kikönyörögni a vízből.
Azok az ismerősök, akik tavaly ugyanúgy akkor és ott nyaraltak, ahol mi, jelezték vissza, hogy hatalmas változáson ment keresztül. Nyitottabb lett, kommunikál, visszaválaszol, nemcsak néz és bólogat.
Az ott nyaraló gyerek csoportot is csak távolról nézte, ahogy játszanak. Szinte látszott, hogy annyira szeretett volna köztük lenni, de nem mert, még úgyse, hogy a 2 unokatestvére is a gyerekcsoportban játszott. Az idén ez a jég megtört! Az ottani gyerekekkel is „bandázott”, játszott, végkimerülésig.”

Évi és Peti :)

,,Párkapcsolati válság miatt kerestem fel Böbit.
Néhány konzultációt követően, könnyebben tudom értelmezni a párom és ő is engem. Végre párommal értjük egymást :))))
Boldog és harmonikus a kapcsolatunk.”

T-né K. és kisfia

,,Kisfiam hiperaktivitása miatt kerestem fel Böbit. Kisfiammal és velem is dolgozott. Türelme és szaktudása meghozta a várt eredményt  :)
Sokkal türelmesebb és figyelmesebb vagyok önmagammal és a családommal is.
Kisfiam figyelmét már meg tudja tartani, iskolában szorgalmas és vidám. 
Tiszta szívvel ajánlom Böbit, hisz kedvessége, türelme, munkája, hozzáállása, szaktudása kiemelkedő.
Köszönöm.”

K. Petra, 4. osztályos tanuló

,,Szeretek iskolába járni és már nem félek a dolgozatírástól és a feleléstől. Sokkal könnyebb  tanulnom és emlékszem a tanultakra. Köszönöm a segítséget Böbe néninek.”

H.

,,Van egy nagyon jó story-m: Első éves voltam egy szegedi, neves gimnáziumban... az osztály (úgymond) jó tanulói közé tartoztam, mivel maximalista vagyok, viszont ki nem állhattam a fizikát...úgy éreztem a tanárom sem kedvelt ezért engem.  Több alkalommal jártam Böbihez, kineziológiai kezelésekre, konzultációkra, mivel első éves koromban nagyon szorongtam. MOST FIGYELJ:  A suli utolsó hetén mindent elmeséltem Böbinek a fizikáról, a tanárról, és az órákról, elegem volt a fizikából, ő azt ajánlotta nekem hogy jövő évtől kezdjem mondogatni magamnak, hogy ,,Szeretem utálni a fizikát!"...MII?? Nem értettem ezt miért javasolta nekem,  viszont azt tettem, amit mondott, egy próbát megér gondoltam ;)Emlékszem, hogy az új tanév, első fizika órájára kicsit szorongva ültem be... majd, ezt a motiváló mondatot beleírtam a füzetembe... azt képzeljétek el, hogy három ötössel indult az év és lazán vettem a további anyagot.. év végére annyira megszerettem a fizikát, hogy szó szerint, mindenkor izgatottan vártam a fizika órákat. Most harmadéves vagyok és a fizika a kedvenc tantárgyam! :) :D ,,

bottom of page