top of page
shutterstock_1904335633.jpg

Spirituális módszerek

Spirituális energetikai tisztítás, tértisztítás, térharmonizálás, földgyógyítás

Akit érdekel egy ingatlan, az nem csak az adatokra, tényekre figyel, hanem leginkább a zsigereire. A belső érzés általában gyorsabban szól hozzánk, mint a fej: „Jól érzem magam itt, itt akarok élni!”. Az energetikai tisztítás erősíteni fogja jóllétét és jólétét, boldogságát, és több életenergiát ad a már meglévő, vásárolni kívánt, bérelt, eladásra szánt ingatlanok esetében. Költözés előtt, új épületbe költözéskor elengedhetetlen az energetikai tértisztítás a helyiségekben lévő (idegen) energiák feloldásához.

Egy régi közmondás azt mondja:
"A boldogság és a jókedv magától értetődő a békés otthonban".

Miért érdemes energetikai tisztítást végezni?

Minden, ami körülvesz minket, az energia és a rezgés. Sokan tudatosan vagy öntudatlanul érzékelik ezeket a rezgéseket.
Hozzánk, emberekhez hasonlóan a helyiségeknek és helyeknek is megvan a maguk energiamezője. Sokan közülünk ösztönösen érzékeljük egy hely energiáját, és kényelmesen vagy épp kényelmetlenül érezzük magunkat abban a térben. Az emberek gyakran fáradtnak, kedvetlennek, kimerültnek és depressziósnak érzik magukat. Ha ennek nincs orvosi oka, akkor gyakran az ilyen észleléseknek a rossz vagy negatív energiák, energiablokkok lehetnek a hátterében.  
M
ivel a mindennapi életben többnyire ugyanabban a nappaliban, hálószobában és dolgozószobában tartózkodunk, ezeknek a helyeknek az energiája jelentős hatással van életünkre, közérzetünkre, egészségünkre és sikerünkre is. Házát, lakását, azokban lévő helyiségeket, kertet a személyes energia mezejének (aurájának) kiterjesztéseként szükséges érteni. Ily módon az otthona és a munkahelye tükrözi személyes energiamezejét – és fordítva. Minden tér és minden anyag „tárol” olyan rezgéseket, információkat és érzelmeket, amelyeket
tudatosan vagy tudattalanul érezhetünk. A kellemetlen események vagy stresszes élethelyzetek bomlasztó energiákat hozhatnak létre, amelyek a térben és a földön raktározódnak el. Ha ezek az energiák továbbra is egy helyen léteznek, akkor hosszan tartó bomlasztó hatásuk lehet az egészségünkre, párkapcsolatunkra, munkateljesítményünkre, alvásminőségünkre stb. Ehhez járulhat  még az elektroszmog és az interferencia mezők (vízerek, föld áramlatok stb.) hatásai is.

Mi a célja az energetikai tisztításnak?

 • ha új lakásba/házba költözik, telek vásárol, építkezik, felújít nagyon fontos, hogy megtisztítsa a teret az előző tulajdonos, bérlő, kivitelezésben résztvevők energiájától, hogy lehetővé tegye az újrakezdést, és ne ragadjon bele a régi energiába,

 • érzelmi és mentális lenyomatok megtisztítása (pl. veszekedések, stressz, nyugtalanság, félelmek, betegségek, konfliktusok, elválások energiái),

 • maradék idegen energiák tisztítása, átalakítása (pl. elhunytaktól, volt élettársaktól, korábbi bérlőktől),

 • az ingatlan által elfoglalt helyen, a hely/terület korábban tárolt energiáinak megtisztítása, átalakítása (pl. régi haditerek, temető, rituális helyszínek stb.),

 • személyes rezgések feloldása, az ingatlanon zajló különféle események kapcsán,

 • az elektroszmog semlegesítése (pl. W-Lan, UMTS, rádióantennák),

 • geopatikus interferencia mezők tisztítása,

 • rezgésszint emelése, támogató energiák és a jobb életminőség érdekében,

 • a kívánt energiák lehorgonyzása, stabilizálása.

Milyen előkészületeket javaslok az energetikai tisztítás előtt?

 • Kövesse nyomon az ingatlan történetét, amennyire csak lehetséges. Mi történt ott a mai napig? Hogyan használták a területet és az épületet, lakást a múltban?

 • Hány korábbi tulajdonos/bérlő volt az ingatlanban?

 • Milyenek voltak az életkörülményeik? Miért adták el az ingatlant, miért költöztek ki?

 • Jegyezze fel a párhuzamot a korábbi bérlők/tulajdonosok egészségi, anyagi és családi jóléte és jelenlegi élethelyzete között.

 • Végezzen el egy nagytakarítást!

 • Az energetikai tisztítást igény szerint Feng Shui konzultációval is kiegészítem az ön számára legnagyobb összhang érdekében. Feng Shui ajánlatom azoknak szól, akik felismerték az emberek és a tér közötti kölcsönhatásokat, és azt tudatosan szeretnék pozitívan használni.

Spirituális választerápia (SVT)

SVT

 Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, amellyel a tudatalatti blokkokat, előző életbeli és jelen életbeli energiákat lehet átalakítani Felső Énünk segítségével.

A Spirituális Választerápia egy különlegesen hatékony, egyedi lehetőség az egyéni kihívások, elakadások, testi és lelki problémák átalakítása és megszüntetése érdekében. A módszer nagymértékben segít abban, hogy a személy felismerje a valós problémákat, és javaslatot ad számára azok megoldására.

Célja, hogy előző vagy jelen életben meglévő blokkok, programok, negatív élmények, beidegződések, hiedelemek ne gátolják abban, hogy boldog, szabad életet élhessen a jelenben.

A Spirituális Választerápia nem tudja (és nem is célja) befolyásolni a szabad akaratot és a tudatos döntéseinket a jelenben. A módszer alkalmazása és az ezzel történő átalakítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához, nem alkalmazható jóslásra és ahhoz hasonlatos dolgokra.

SVT
Spiritualis energetikai

Érdeklődne további módszerekről, amelyekkel foglalkozom?

Kérdése van a kezelésekkel kapcsolatosan? 
Szeretne időpontot foglalni?

Keressen bizalommal!

Szeretné tudni, mit írtak rólam klienseim?

bottom of page