Péterfy Erzsébet

Szeretettel köszöntöm a honlapomon,
Péterfy Erzsébet vagyok.


Természetgyógyász, kineziológus,
LEAP-agyintegrációs, neuro-energetikai kineziológus, légzés-, hang-, rezgésterapeuta és
Bach-virágterapeuta végzettséggel is rendelkezem.

Három felnőtt fiam van, akikre rendkívül büszke vagyok. Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek, Szegeden.

Polish_20220312_185239865_auto_x2_edited_edited_edited.jpg

Korábbi tanulmányaimat kiterjesztettem a pszichológia, stressz- és konfliktuskezelés, kommunikáció fejlesztés, személyiség és motiváció fejlesztés, relaxáló, meditáló és energetizáló módszerek irányába is. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Folyamatosan fejlesztem és önképzem magam.

Számomra fontos, hogy a lehető legrövidebb időn belül segítsek céljai elérésében és hosszan tartó pozitív változást hozzunk létre az ön életében.
Hatékonyan tudok segíteni a hozzám fordulóknak - legyen gyermek vagy felnőtt -, hogy megtalálják lelki egyensúlyukat, és a problémák szintjéről a megoldások útjára lépjenek.
Mindenkor rendkívül boldoggá tesz a klienseim által elért, nagyszerű eredmények.

Úgy gondolom, hogy a segítő tevékenységeknek nincs univerzális eszköze. Különböző rendszereket, módszereket, eszközöket alkalmazok a klienseimmel való találkozások során. Minden kliensemnek egyedi kezelés tervet javaslok, hogy tükrözze egyéni személyiségét és igényeit.

Rövid történetem

Kisgyermekkorom óta él bennem a vágy, hogy segítsek embertársaimnak, ezért is választottam a hivatásom, amely a szívemhez közel álló személyes ügy. Segítő hivatásom irányába elkötelezett vagyok és fantasztikusnak tartom, hogy a hobbim, mindemellett a saját élet programom is. 

Szeretné tudni, hogy milyen helyzetekben tudok segíteni? 

Ha úgy érzi, hogy elakadt és szüksége van segítségre, mert egyedül már képtelen továbblépni és megoldani a helyzetét. Ha lelki harmónia hiányát tapasztalja, kibillent egyensúlyából és nem igazán tudja, hogy mi okozza.

Szeretne többet megtudni a módszerekről, amelyekkel foglalkozom?

A kliensnél alkalmazott kezelések, módszerek a fizikai-lelki jobbulást, gyógyulást elősegítő, támogató és kiegészítő gyógymódok, melyek a kliens szervezetének öngyógyító folyamatainak aktiválására irányulnak, annak érdekében, hogy a testi-lelki-biokémiai egyensúly ismét helyre álljon.

Kérdése van a kezelésekkel kapcsolatosan?

Számomra fontos, hogy a lehető legrövidebb időn belül segítsek céljai elérésében. Bármilyen kérdés esetén kérem keressen bizalommal.

Köszönöm bizalmát.

Szeretné tudni, mit írtak rólam klienseim?

Felnőttekkel, gyerekekkel, idősekkel és kismamákkal egyaránt foglalkozok.

Olvassa el klienseim véleményeit!