Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: recaptcha_mailhide. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /data/domains/peterfykineziologia.hu/web/webroot/includes/bootstrap.inc).

Péterfy Erzsébet

természetgyógyász, kineziológus

Szeretettel várom Szegeden, a Gutenberg utca 30. földszint 2. szám alatti rendelőmben.

Bejelentkezés személyes konzultációra/kezelésre:

Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges, amit megtehet mobiltelefonon vagy e-mailben és a konzultációt/kezelést követően személyesen is.                                          

(+36) 70 216 66 88

peterfyerzsebet@gmail.com

Konzultáció/kezelés ideje általában, alkalmanként 60 perc, melynek díja: 14.000,-Ft/óra

60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.

Telefonon kereshet hétfőtől-péntekig 8.30 és 20.00 óra között. Konzultáció/kezelés közben telefonon nem minden esetben vagyok elérhető, ezért kérem szíveskedjen később hívni, vagy küldjön SMS-t és, amint lehetőségem engedi visszahívom.

Ha e-mailben szeretne időpontot kérni, akkor szíveskedjen levelében utalni arra, hogy időpontilag, mely napok és időszakok a legmegfelelőbbek önnek! Az e-mailekre általában 3 napon belül válaszolok. Ha nem kap választ, akkor valami oknál fogva nem kaptam meg az e-mailt. Ilyen esetben kérem küldje el még egyszer levelét!  

Fontos információ:                                                                                                                                           Az időpont lefoglalásával vállalja: azt, hogy amennyiben nem tud eljönni, akkor időben jelezi felém telefonon, vagy SMS-ben az időpont lemondást, hogy másnak az ezáltal felszabadult időpontot ki tudjam adni. Amennyiben a lefoglalt időpontra nem érkezik meg, vagy aznap mondja le, a következő alkalommal a lemondott időszak óradíjának 50%-át is ki kell fizetnie az aktuális díjon felül.

A fentiek tudatában mindenkor felelősséggel foglaljon időpontot, és csak akkor jelentkezzen be, ha tudja vállalni a pontos érkezést és a lefoglalt időponton megjelenik.

Kérem, szíveskedjen mindenkor pontosan érkezni és csakis a befoglalt időpontjában fel csengetni a 2-es számú kaputelefonon.

Megbeszélt időpontnál korábban, viszont nem tudom beengedni, mivel az ön időpontja előtti időpontban vannak nálam. 

Köszönöm.
 

Konzultációs lehetőség Skype-on is:

Léteznek olyan technikák, amikhez nem szükséges a személyes kontaktus, jelenlét. Vidékieknek, külföldön élőknek ajánlom, vagy ha valamiért nem tud személyesen eljönni a Skype-os konzultáció lehetőségét. Skype-n keresztüli alkalmazható módszerek: kineziológiai tanácsadás és Spirituális Választerápia. Előzetes bejelentkezés mindenkor szükséges.

A Skype-s konzultáció ideje egy óra (60 perc). Konzultáció díja:  14.000,-Ft/óra.

60 perc utáni idő az óradíjhoz mérten, időarányosan fizetendő.

 

 

 

Jelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.